contact home

Nieuws en pers

In het januarinummer van het blad "De smaak van Italië" verscheen het volgende bericht op de caffe pagina.

"Tramezzino

De Smaak van Italië in Amsterdam proeven voor een goede prijs in een goede sfeer? Ga naar Tramezzino. Op de hoek van de Johannes Verhulststraat en Cornelis Schuytstraat vind je een Italiaanse parel: echte Italiaanse broodjes en voortreffelijke koffie van het Romeinse koffiemerk Buscaglione. Waarom Tramezzino Tramezzino heet? Letterlijk betekent het ‘in het midden’ of ‘er tussen’. Maar aan de kwaliteit van de broodjes is niets middelmatig. Hier is het genieten van Italiaans vakmanschap. Dat zie je ook aan de door eigenaar ontworpen verpakkingen."


magazine

Recentelijk verscheen een artikel over Tramezzino in "Venuez". Voor het volledige bericht klik hier. Voor het openen heeft u adobe reader nodig.

"Het broodjesconcept Tramezzino, twee halve sneetjes Italiaans brood met ambachtelijke beleg, werd in 2007 door Marc Oomens en Mirjam Lochtenberg in Amsterdam geďntroduceerd. Al snel bleek het kwalitatieve broodje in een eigentijdse driehoeksverpakking een grote hit bij horecaondernemers en kantoren in groot Amsterdam. Omdat de vraag naar losse verkoop steeg en het stel op zoek was naar een goede marketinglocatie, bedachten ze dat het neerzetten van een Italiaanse coffee bar een prachtig oplossing was."

venuez
Info
Menu
Pers
Order
Foto's
Kaart